Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
-
300
g d'asperges vertes, coupées en tronçons
of 300 g d'asperges blanches, coupées en tronçons - 50 g d'amandes effilées
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1793 kJ / 425.8 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Risotto printanier
1 Std.
Risotto au safran, pecorino et tomates
30p
Risotto aux cèpes
30p
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto tout vert
40p
Risotto au pesto et au chèvre
30p
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30p
Risotto aux asperges et au safran
35 Min