Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 800 g d'eau
-
300
g d'asperges vertes, coupées en tronçons
of 300 g d'asperges blanches, coupées en tronçons - 50 g d'amandes effilées
- ½ c. à café de gros sel
- 250 g de riz spécial risotto
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1793 kJ / 425.8 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto aux morilles
45min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto aux asperges
35 min
Risotto au safran à la milanaise
1 godz. 30 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min