Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve cuits (en bocal ou sous vide),
- 1 cube de bouillon de volaille
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 8 tranches de bacon, coupées en lamelles
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe brocoli-gorgonzola
40min
Soupe de châtaigne au bleu
35min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min