Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de queso fresco (de Burgos)
- 50 g de queso gruyère rallado
- 350 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
Masa
- 130 g de cerveza
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 400 g de harina (y un poco más para espolvorear)
Formado y horneado
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 10 g de cerveza
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 393 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 2.65 g
- Koolhydraten
- 10.17 g
- Vetten
- 4.75 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Muffins de brócoli y atún y de zanahoria, parmesano y beicon
1 Std.
Croquetas de batata
3h 50min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Coca de puerros y beicon
1h 50min
Quiche de puerro y queso gallego
1 Std.
Nuggets de coliflor
30 Min
Barritas de pescado y patatas
2h
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 Std. 10 Min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1 Std.
Caramelos de verdura y queso
1 Std.
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1 Std. 20 Min