Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta red velvet
- 2 uova (da 60 g)
- 300 g di yogurt naturale bianco
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 375 g di zucchero
- 375 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- ½ cucchiaino di colorante alimentare rosso in gel o in polvere (vedere consigli)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Frosting al formaggio
- 300 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 525 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Pasta choux
2h
Pasta di zucchero
1h 10min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema mousseline
1h
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cream tart
4h
Cupcake mimosa
1h
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1 godz. 5 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Red velvet cake
1h 15 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 min