Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b. per imburrare
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
- 250 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 2 uova
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 240 g di latticello
-
2
cucchiaini di colorante alimentare rosso
of 15 - 20 gocce di colorante alimentare rosso
Crema
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di mascarpone
- 150 g di zucchero a velo
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate, preferibilmente rosse
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2485.3 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 401.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Naked cake al cioccolato
4h
Pasta Choux
2 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5ωρ.
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Torta Red velvet
3 Std.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5ωρ.
Mango cheesecake
5sa 30 dk
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3u. 15min