Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 120 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
- 250 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 2 uova
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 240 g di latticello
-
2
cucchiaini di colorante alimentare rosso
of 15 - 20 gocce di colorante alimentare rosso in gel
Crema
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di mascarpone
- 150 g di zucchero a velo
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate, preferibilmente rosse
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 40.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waffles alla panna
1 Std. 15 Min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min
Torta Red velvet
3h
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Cake pops natalizie
4 godz.
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Donuts
4 Std. 25 Min