Apparaten en accessoires
Fruit sauce (coulis)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh fruit (e.g. berries, mango), room temperature, cut in pieces as needed250 g
-
sugar (caster sugar) adjust to taste75 g
-
lemon juice15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Eiwitten
3 g
Calorieën
1719 kJ /
411 kcal
Vetten
1 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
95 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Béchamel sauce
15min
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Chocolate icing (ganache)
20min
Shortcrust pastry
5min
Whipped cream
10min
Chocolate syrup
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Fruit nectar
10min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min