Arroz Persa con eneldo y granada

Arroz Persa con eneldo y granada

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porción

Ingrediënten

  • 10 g de eneldo fresco
  • 1000 g de agua
  • 1 cdita de sal fina
  • 350 g de arroz basmati
  • 400 g de chícharos frescos
  • 1 cdita de hebra de azafrán
  • 30 g aceite vegetal
  • 200 g queso feta desmoronado
  • 50 g semillas de granada

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 13 g
Calorieën 1656 kJ / 395 kcal
Vetten 14 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...