Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada

Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u.
12 porciones

Ingrediënten

  • 100 g de queso parmesano cortado en trozos (3 cm)
  • 1000 g de camote (aprox. 6)
  • 1000 g de agua
  • 220 g de cebolla en rodajas (4 cm)
  • 200 g de pimiento verde en rodajas (4 cm)
  • 250 g de pimiento rojo en rodajas (4 cm)
  • 300 g de calabacita en rodajas (4 cm)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 600 g jitomate triturado en conserva
  • 2 cdita sal
  • 5 - 6 pizca pimienta negra molida
  • 500 g pasta seca como conchiglie o canneloni
  • 220 g atún enlatado, en agua escurrido
  • 40 g de mantequilla sin sal
  • 500 g de leche
  • 40 g de harina de trigo
  • 1 - 2 pizcas nuez moscada en polvo
  • 600 g de hojas de lechuga

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 12 porciones

Natrium 8641.8 mg
Eiwitten 203.2 g
Calorieën 22779.3 kJ / 5444.4 kcal
Vetten 188.8 g
Vezels 77.8 g
Verzadigd vet 63.6 g
Koolhydraten 746.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...