Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tbsp circular kelp head (optioneel)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
of 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Rice Wine Chicken
30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min
Buddha's Delight
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Curry chicken
1h
Mapo Tofu
35min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min