Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tbsp circular kelp head (optioneel)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
of 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sesame Crème
10 Min
Mushroom Meat Sauce
50min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Tomato-egg soup
20 Min
Umami Soup
1h 20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30min