Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g chicken breast fillets, skinless, sliced (5 mm)
- 30 g soy sauce
- 25 g carrots, cut in pieces
- 2 fresh shiitake mushrooms, sliced
- 8 cashew nuts
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 250 g dashi stock, cold
- 15 g mirin
- 2 medium eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 1000 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 lemon, finely grated zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 103.5 kJ / 24.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot and sour soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min