Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 1100 g d'eau
- ½ anis étoilé (2 éclats)
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 1 branche de céleri, coupée en fins bâtonnets
- 30 g de raisins secs
- 300 g de filet d'agneau
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 oignon rouge, taillé en rondelles
- 4 gousses de cardamome
- sel
- poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Curry d'agneau
1hod.
Agneau confit aux pruneaux
1 Std. 40 Min
Curry jaune au magret de canard
1 godz. 25 min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 godz. 20 min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55 Min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1hod. 45min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 godz. 15 min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1hod. 45min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min.
Tajine de dorade au citron confit
40 min