Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 1100 g d'eau
- ½ anis étoilé (2 éclats)
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 1 branche de céleri, coupée en fins bâtonnets
- 30 g de raisins secs
- 300 g de filet d'agneau
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 oignon rouge, taillé en rondelles
- 4 gousses de cardamome
- sel
- poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 Std. 15 Min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Thon mariné et courgettes au thym
45min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50 Min
Poulet gingembre-citron
1h 5min
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
1 Std.
Magret de canard, épinards et champignons
35 Min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min