Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g sera parmezan, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 60 g orzechów nerkowca
- 800 g wody
- 1 ½ - 2 łyżeczki soli
- 600 g różyczek brokułu
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 3 ząbki czosnku
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 30 - 40 g oliwy z oliwek
- ½ - 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
- 140 g jogurtu greckiego
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1179 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 23.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryżowe pulpety z kalafiorem
1h 30min
Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym
1 godz. 20 min
Gnocchi w sosie pomidorowym; Surówka brokułowa; Sorbet owocowy
30 min
Risotto z cukinii
45 min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30 min
Spaghetti z kremowym sosem z bakłażana
35 min
Szybkie zapiekane gnocchi z sosem pomidorowym
30 min
Makaron z sosem dyniowym i ciecierzycą
30 min
Makaron z brokułem w sosie z gorgonzoli
45 min
Sos szpinakowy; Sos cztery sery (do makaronu)
30 min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min