Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Pollo speziato alle arachidi
50min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Chop suey ai gamberi
1h
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15 min
Salmone teriyaki
50min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min