Blanquette di salmone e funghi porcini

Blanquette di salmone e funghi porcini

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di carote pelate e tagliate a bastoncini
  • 250 g di porri la parte bianca tagliata longitudinalmente
  • 500 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 600 g di filetti di salmone fresco senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
  • 25 g di burro
  • 400 g di funghi champignon puliti e a fette
  • 25 g di farina tipo 00
  • 50 g di panna (35% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 33.8 g
Calorieën 1712 kJ / 409 kcal
Vetten 25.8 g
Vezels 6.3 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...