Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone teriyaki
50min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Crêpes con pollo e salsa poblano
1h 30min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1h 10min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15 min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Moqueca
1h 20 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min