Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Carbonada
1 Std.
Tortino di scampi in crema
2h
Gazpacho di carote
10 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Picadillo (pasticcio di carne)
1 Std.
Salmone al coriandolo
40 Min