Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 121.7 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded tahini crackers
1h 10 min
Creamy coconut yoghurt
18h
Brandy cashew cream
5min
Tomato ketchup
1h 10 min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Falafel crackers
40 min
Plum sauce
55 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Warm beetroot dish
50 min
Quick beetroot relish
40 min