Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 121.7 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato paste
2 godz. 20 min
Dukkah
25 min
Brandy cashew cream
5min
Tomato ketchup
1 godz. 10 min
Mayonnaise
5min
Coconut Yoghurt
32 Std. 30 Min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Creamy coconut yoghurt
18h
Lemon pepper seasoning
1h 35 min.
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Quick beetroot relish
40 min