Apparaten en accessoires
Beetroot ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)600 g
-
red onion cut into quarters80 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds (optional)1
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp for drizzling60 g
-
apple cider vinegar90 g
-
coconut sugar30 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
6133.6 kJ /
1460.4 kcal
Vetten
121.7 g
Vezels
23.6 g
Koolhydraten
71.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Mushroom pâté
1u. 15min
Peanut butter
5min
Beetroot soup (gut health)
40min
Quince paste
4u. 10min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Beetroot risotto
35min
Nut paste
10min
Nut and seed butter
10min
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Seeded bread loaf
3u. 20min