Apparaten en accessoires
Citrus lekkernij
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gezouten boter om in te vetten
-
eiwitten van gemiddelde eieren2
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
suiker1 tl
-
suiker150 g
-
citroen enkel dunne schil1
-
gezouten boter zacht20 g
-
eierdooiers van gemiddelde eieren2
-
zelfrijzende bloem35 g
-
volle melk op kamertemperatuur200 g
-
citroenen enkel het sap2
-
kokend water
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
133.2 kJ /
31.8 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 godz. 15 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Kruimeldeeg
5 min
Steak Stroganoff
45 min
Chocoladecustard
1 godz. 20 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Ciabattabroodjes
3 godz. 30 min