Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 20 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g talo de aipo cortado em pedaços
- 4 dentes de alho
- 450 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 1 c. chá de paprika
- 1 pé de rosmaninho
- 1 folha de louro
- 250 g cogumelos castanhos frescos cortados em quartos
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g massa folhada redonda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1527 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min
Guisado dos reis
13 Std. 10 Min
Empada folhada de carne
1 godz. 45 min
Tamboril à americana
40min
Goulash com dumplings
1h 30min
Guisado de vitela coberto
3 godz. 30 min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Peixe à putanesca
30min
Crumble de frango e legumes
2 godz.
Empada de coelho
2 godz.
Quiche de espinafres e bacon
1 Std. 20 Min
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min