Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres

Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres

4.5 83 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
5 doses

Ingrediënten

  • dentes de alho
    4
  • azeite
    50 g
  • espinafres frescos
    200 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • cebola
    120 g
  • tomate seco
    40 g
  • abóbora cortada em cubos
    400 g
  • água
    900 g
  • vinho branco
    20 g
  • arroz p/ risoto
    300 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • manteiga
    30 g
  • queijo parmesão em raspas
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 8 g
Calorieën 1665 kJ / 398 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...