Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g lentilhas vermelhas
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 220 g cebola cortada em pedaços
- 220 g cenoura cortada em pedaços
- 700 g água
- 1 pitada de sal
-
150
g acelgas vermelhas
of 150 g espinafres vermelhos - 3 c. sopa de coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 528.5 kJ / 126.3 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 110.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Creme de curgete e kale
45min
Creme de curgete e abóbora
50min
Sopa de tomate e lentilhas
35min
Sopa de tomate, feijão e acelgas
45min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40min
Aveludado de lentilhas
40min
Sopa de feijão frade com coentros
30min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Creme de curgete e brócolos
35min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min