Compatibele versies
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesão vegan
- 100 g amêndoa s/ pele
- 100 g caju
- 1 c. sopa de levedura de cerveja
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de alho em pó
Esparguete
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g esparguete integral
- 20 g manjericão
- 2 dentes de alho
- 320 g abacate maduro cortado em pedaços
- 30 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 30 g azeite
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 100 g milho cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3533 kJ / 844.4 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 92.8 g
- Vetten
- 45.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.6 g
- Natrium
- 1203.5 mg
Alternatieve recepten
Salada de quinoa com feijão-preto
20min
Salada de quinoa com tofu
55min
Salada de quinoa e grão com molho de mostarda
30min
Caril tailandês
45min
Pilaf de sementes e beterraba
30min
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2h
Penne mediterrânico
50min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h
Sopa miso
40min
Tofu mexido
25min
Canelones de beringela
1h 5min