Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 400 g mistura de cogumelos (castanhos, brancos e pleurotus) cortados em pedaços
- 3 pés de tomilho, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 40 g vinho branco
- 800 g água
- 250 g cevada perolada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1496 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1u. 15min
Risoto de orzo com cogumelos, favas e ovo escalfado
1u.
Quinoa malandra de cogumelos
40min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 godz. 10 min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30min
Moussaka vegetariana
1 godz. 10 min
Risoto de legumes assados
45 min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 Std. 20 Min
Húmus de beterraba
5min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de cogumelos com presunto
1u.
Risoto de legumes
40min