Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g trigo sarraceno
- 10 g gengibre
-
10
g curcuma fresca
of 1 c. chá de curcuma em pó - 30 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 200 g brócolos, só os floretes
- 200 g couve-flor, só os floretes
- 100 g abóbora cortada em cubos
- 1150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pé de hortelã, só as folhas
- 100 g couve kale cortada em pedaços
- 15 g coentros, só as folhas
- Vinagre q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 604 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de abóbora e hortelã
40min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h
Sopa de lentilhas e abóbora
5 Std. 20 Min
Sopa de favas mexicana
50min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Sopa antiga de alho
1h 10min
Sopa de couve com almôndegas de aves
50min
Pão de leitelho
18u.
Sopa do Espírito Santo
55min
Sopa de segurelha
40min
Sopa com salsicha e couve
50min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h