Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g ryżu brązowego
- 50 g orzechów nerkowca
- 15 g oliwy z oliwek
- 800 g cukinii, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 20 g liści bazylii, świeżych
- 450 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 5 g liści mięty, świeżych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 780 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50 Min
Surowy krem z cukinii i orzechów nerkowca (dieta raw)
50 Min
Zupa selerowo-gruszkowa
50 Min
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35 min
Zupa krem z jarmużu
30 min
Zupa jabłkowo-selerowa
40min
Zupa krem z pieczonej pietruszki z migdałami
1h 30min
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa selerowa aksamitna
25min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 min
Zupa dyniowo-marchewkowa
50 Min