Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g kaszy jaglanej
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 900 g wody
- 600 g kukurydzy, konserwowej (ok. 2 puszki), odsączonej z zalewy
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
- 1 łyżeczka kurkumy, mielonej
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1182.4 kJ / 282.6 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 417.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa krem z ciecierzycy
30 min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem z soczewicy z kurkumą
40min
Zupa jabłkowo-selerowa
40min
Zupa krem z pora z serem
30 min
Zupa z kopru włoskiego i sera
20min
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35min