Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g selera, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 120 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 25 g masła
- 800 g wody
-
1 ½
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 ½ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszonej - 250 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 359 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 492 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min
Zupa selerowo-gruszkowa
50 min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 min
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35 min
Zupa krem z jarmużu
30 min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa krem z pora z serem
30 min
Zupa krem z cukinii
25 min
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35 min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 min