Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g masła
- 800 g cukinii, nieobranej, pokrojonej na kawałki
- 500 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
- 300 g strączków młodego, zielonego groszku
- 5 - 10 g liści mięty, świeżych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 640.6 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 Min
Zupa krem z dyni z gruszką
55 Min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 Min
Surowy krem z cukinii i orzechów nerkowca (dieta raw)
50 Min
Zupa krem z cukinii
25min
Zupa krem z roszponki z brokułami i sosem z czarnych oliwek
45 min
Zupa krem z jarmużu
30 min
Zupa dyniowo-marchewkowa
50 Min
Krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowym
30 min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 min
Pikantna zupa dyniowa
25min