Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 bakłażany (300-350 g każdy)
- oliwa z oliwek, ilość do skropienia bakłażanów
- 3 ząbki czosnku
- 30 g pasty tahini
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 10 - 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 749.6 kJ / 179.2 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1h
Pasta z pieczonego bakłażana
1h 50 min.
Hummus z buraka
1h
Kawior z bakłażana
50min
Hummus z buraka
1h
Pesto sezamowe
10min
Pesto z bazylii
10min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Hummus z domowym tahini
25min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10min