Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de col
35 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Ramen japonés
1 godz. 40 min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Sopa de pollo asiática
45 min
Curry de papa (Ala hodi)
40min
Misoshiru (sopa miso)
15 min
Sopa de miso con vegetales
20 min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Sopa miso
40min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1 godz. 20 min