Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de poivre noir en grains
- 50 g de gros sel
- 20 g de graines de coriandre
- 20 g de graines de moutarde
- 1 c. à soupe de cassonade
- 1 c. à soupe de paprika, en flocons de préférence
- 2 c. à soupe d'ail séché, en flocons de préférence
- 2 c. à soupe d'oignon séché, en flocons de préférence
- 600 g de viande de bœuf, type pièce à fondue, en 1 seul morceau
- 1000 g d'eau
- 12 tranches de pain de seigle
- 3 c. à soupe de moutarde anglaise, type Savora
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Miniwraps de poulet aux épices et cacahuètes
2 godz.
Gyros rapides avec tzatziki
15min
Raviolis de crevettes
50min
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3h 30min
Brochettes de porc satay
25min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40min
Mélange d'épices gyros
5 Min
Fondue asiatique au satay
1 Std. 15 Min
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min
Nems au porc
55min
Raviolis pékinois
1h