Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 40 g de beurre
- 250 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 2 pincées de sel
La farce
- 1000 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, équeutés et coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- 120 g de mascarpone
- 80 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de chapelure
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2032 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pita épinards et feta
2h 25min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35 min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 godz.
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 godz.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Pizza blanche à la roquette
1sa 35 dk
Croque-monsieur aux champignons
2sa 10 dk
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1 godz.
Tourte de Pâques
1sa 35 dk
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Pizza épinard-feta
1sa 10 dk