Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 40 g de beurre
- 250 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 2 pincées de sel
La farce
- 1000 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, équeutés et coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- 120 g de mascarpone
- 80 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de chapelure
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2032 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20 min
Flan de petits pois et sauce au fromage
45 min
Fish cakes de sardines et pommes de terre
2 Std. 10 Min
Tartelette aux carottes et haricots verts
1 Std. 40 Min
Croustillant méditérranéen
1h 15 min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20 min
Mini-calzones champignon-ricotta
2j 15 menit
Tourte de Pâques
1sa 35 dk
Minigalettes aux champignons
1h 45 min
Pastilla veggie
1h 15 min