Apparaten en accessoires
Florentine potato cakes
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1346.1 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1256 kJ /
299.1 kcal
Vetten
17 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Hash browns with chive cottage cheese
1u. 15min
Coriander pesto pizza
1u. 30min
Satay noodle salad
35min
Goi muc (squid salad)
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fresh tomato tart
40min
Asparagus and pea omelette
20min
Kumara sausage rolls
1u. 15min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Pizza log
1u. 55min
Black bean enchiladas
1u. 20min