Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g red onions, quartered
- 80 g smoked bacon, finely diced
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 heaped tsp fresh parsley leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g plain flour
- 900 g chicken stock
- 30 g unsalted butter
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 682 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 min
Scrambled Eggs
10min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Creamy mustard chicken stew
40min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Red Onion Gravy
25 min