Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 4 dentes de alho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 20 g vinho branco
- 300 g água
- 1 c. sopa de alecrim
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 300 g abóbora cortada em cubos
- 250 g arroz p/ risoto
- 30 g requeijão (até 30% de gordura)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto
30 Min
Risoto à alentejana
30 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Risoto de beterraba
30 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55 Min
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45 min
Risoto
30 Min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Risoto à milanesa
25 min
Risoto alfacinha
30 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Salmão com risoto de funcho
25 min