Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 4 dentes de alho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 20 g vinho branco
- 300 g água
- 1 c. sopa de alecrim
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 300 g abóbora cortada em cubos
- 250 g arroz p/ risoto
- 30 g requeijão (até 30% de gordura)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 min
Risoto de bacalhau
50 min
Salada de lentilha com romã
2h 30min
Risoto
30 min
Risoto
30 min
Risoto de frango com frutos secos
35 min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 min
Risoto à milanesa
25 min
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Pappardelle de manjericão e azeite de alho
35 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de ervilhas e camarão
40 min