Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de cebolla en cuartos
- 150 g de zanahoria en trozos
- 80 g de tallos de apio en trozos
- 150 g de nabo en trozos
- 500 g de carne de cordero deshuesada para guisar (en trozos de 1 cm)
- 80 g de cebada perlada
- 1000 g caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 hojas de laurel secas
- 100 g de guisantes congelados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 Std.
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30 Min
Sopa de patata y cilantro (Pisca andina)
45 Min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 Std. 30 Min
Sopa danesa de carne
30 Min
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50 Min
Sopa de maíz y pollo con ñoquis de hierbas
1 Std. 30 Min