Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de sepia en trozos de 2x2 cm, salpimentada
- 1 - 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en cuartos (aprox. 170 g)
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de vinagre de jerez
- 60 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito más para la sartén)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1134.8 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15 Min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Ensalada de lentejas con bacalao
10min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 min
Ensalada murciana
10min
Pulpo en salpicón
25 min