Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g beringela cortada em cubos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g chalota
- 20 g vinho branco
- 200 g tomate em pedaços maduro em pedaços
- 1 c. sopa de orégãos
- 150 g arroz p/ risoto
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 250 g água
- 10 g manteiga
- Queijo da Ilha em lascas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2325.9 kJ / 555.9 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 598.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Curgetes recheadas com arroz e carne
1u. 5min
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40min
Massa com molho de tomate assado
30min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Pão mediterrâneo sem glúten
1 godz. 15 min
Focaccia de alecrim sem glúten
1h 20min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Risoto de curgete e bacon
35min
Risoto de cogumelos Porcini
35min