Risoto com beringela e tomate

Risoto com beringela e tomate

4.6 19 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 doses

Ingrediënten

  • dentes de alho
    3
  • azeite
    40 g
  • beringela cortada em cubos
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • chalota
    30 g
  • vinho branco
    20 g
  • tomate em pedaços maduro em pedaços
    200 g
  • orégãos
    1 c. sopa de
  • arroz p/ risoto
    150 g
  • caldo de legumes caseiro
    ½ c. chá de
    ½ cubo de caldo de legumes
  • água
    250 g
  • manteiga
    10 g
  • Queijo da Ilha em lascas q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 598.8 mg
Eiwitten 7.7 g
Calorieën 2325.9 kJ / 555.9 kcal
Vetten 24.9 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 74.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...