Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g beterraba cortada em pedaços
- ½ pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g manteiga
- 50 g vinho tinto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz p/ risoto
- 150 g queijo feta esfarelado
- Tomilho-limão, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1474 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Húmus
10 λεπτ.
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 λεπτ.
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
Risoto alfacinha
30 λεπτ.
Húmus de beterraba
5 λεπτ.
Molho pesto
5 λεπτ.
Húmus de cenoura
15 λεπτ.
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto
30 λεπτ.
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min