Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 60 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 folhas de hortelã
- 15 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 5 pés de manjerona
- 5 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 80 g queijo mascarpone
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g vinho branco
-
700
g caldo de peixe caseiro
of 700 água e 1 cubo de caldo de peixe - 600 g salmão s/ pele e s/ espinhas
- 320 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 969 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de cogumelos Porcini
35 min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1h 20min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 Min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 min
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min