Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 2 alheiras s/ pele
- 300 g requeijão
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 250 g canelones
Molho béchamel
- 700 g leite
- 20 g manteiga
- 60 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
Molho de tomate
- 20 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 3 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de açúcar
- 400 g tomate em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3137.1 kJ / 749.8 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 57.1 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 2058.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Tacos de curgete com recheio de natas azedas e cebolo - TM6
Brak ocen
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25min
One pot de frango com paprika
45 Min
Bucatini de beterraba e feta
25min
Sopa fria de manga e pepino
15min
Lulas com laranja
55min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Vieiras gratinadas
25min
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min