Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
5
oz Pepper Jack cheese, cubed (½ in.), divided
of 5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), divided - 3 oz white onion, quartered
- 1 - 2 oz fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish
- 12 oz chorizo, cut into pieces (¼ in.)
- 32 - 33 oz red potatoes, cut into pieces (½ in.)
- 15 oz water
- 2 oz unsalted butter, cubed (½ in.)
- 1 oz whole milk
- 2 ½ oz green onions, cut on the bias (¼ in.), divided
- 1 pinch salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Quiche Lorraine
50min
Cauliflower Gratin
55min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Honey Glazed Carrots
30min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Basque Chicken
1h 10min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min