Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
5
oz Pepper Jack cheese, cubed (½ in.), divided
of 5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), divided - 3 oz white onion, quartered
- 1 - 2 oz fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish
- 12 oz chorizo, cut into pieces (¼ in.)
- 32 - 33 oz red potatoes, cut into pieces (½ in.)
- 15 oz water
- 2 oz unsalted butter, cubed (½ in.)
- 1 oz whole milk
- 2 ½ oz green onions, cut on the bias (¼ in.), divided
- 1 pinch salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40 min
Basque Chicken
1h 10 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Potatoes with Chorizo
1h 25 min
Greek Style Pork Stew
1h
Mexican Lasagna
1h 20 min
Chicken Marsala
40 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Beef Empanadas
1h 10 min
Pasta Fagioli Soup
40 min