Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di farina di mais bianca precotta
- 410 g di acqua
- 3 - 4 cucchiaini di sale
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di cipolla, in quarti
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 4 spicchi di aglio, a metà
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 pomodoro perino, a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 560 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
-
80
g di Sherry
of 80 g di vino bianco secco liquoroso - olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas di pollo argentine
4h
Chili con carne
1h 20min
Salmone teriyaki
50min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Sfenj - donuts marocchini
3 Std.
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Geen beoordelingen
Yakisoba con gamberi
30 min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min