Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13.43 g
- Koolhydraten
- 10.38 g
- Vetten
- 25.99 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20 min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30min
Marinatura al Marsala
20 min
Lampredotto
1h 20min
Granchio ripieno
1h 10min
Patè al formaggio di capra
10 min
Insalata capricciosa di carne
15min
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50min
Crostini di pane con tapenade
25min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crostoni alla salsiccia
15min