Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13.43 g
- Koolhydraten
- 10.38 g
- Vetten
- 25.99 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake basca
4h
Baklava
1 godz. 30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Crema spalmabile di funghi
35 min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Canapè al prosciutto Serrano
40 min
Coppette alle fragole e mascarpone
45 min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h