Compatibele versies
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 200 g di taralli secchi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 320 g di spaghetti
- 2 filetti di branzino (300 g circa cad.) a dadini (1 cm)
- 125 g di latte di cocco
- 2 lime, solo la scorza grattugiata (preferifiblmente biologici)
- 1 cucchiaio di polline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 Std. 30 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 Std. 50 Min
Fagottini di granchio
35 min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 min