Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 5 Eier (Größe M)
- 2 Packungen Blätterteig (à ca. 280 g)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (Abtropfgewicht á ca. 110 g), abgetropft
- 200 g körniger Frischkäse (Hüttenkäse)
- 125 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Sesamsamen zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 889 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1h
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5u. 50min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Lachs-Dill-Muffins
45 min
Thunfisch-Crostini
20 min
Schwedische Lachs-Pizza
35 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Lachs-Spinat-Quiche
1 godz. 10 min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15min