Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Nüsse, ganz, gemischt
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 90 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eiweiß
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1872 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8 godz.
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16h 40min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 godz.
Chorizo-Patties
1 godz. 25 min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1h 30min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 Std.
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3 godz. 15 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Supplì alla romana
4 godz. 15 min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1h
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1h 30min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min