Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Nüsse, ganz, gemischt
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 90 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eiweiß
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1872 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 godz. 45 min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 godz. 10 min
Orient Express
20 min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1 godz. 30 min
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40 min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min