Apparaten en accessoires
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
20 unidades
Ingrediënten
-
200 g de carne de cordero (en trozos de aprox. 3 cm)
-
150 g de arroz de grano redondo
-
1 cucharadita de sal
-
20 hojas de parra (en conserva)
-
1300 g de agua
-
60 g zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
2.08 g
Calorieën
191 kJ /
46 kcal
Vetten
1.48 g
Vezels
0.26 g
Koolhydraten
5.94 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina exótica
14 recepten
Spanje
Spanje
Cocina exótica
14 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Napa Kimchi
86u.
Panes al vapor Taiwaneses
2u. 45min
Chowder de elote dulce y chorizo
1u.
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Tabulé - Líbano
2u. 15min
Satay de res
2u. 30min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1u. 15min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20min
Fattoush
30min
Arroz kashmiri - India
30min