Compatibele versies
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal
- 150 g de cebolla en cuartos
- 650 g de agua
- 20 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 2 - 3 tallos de apio en rodajas finas
- 100 - 120 g de puerro en rodajas finas (solo la parte blanca)
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de patatas en dados de aprox. 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de leche
- 200 g de nata
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- crackers para acompañar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1218 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1035.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza fantasma
Geen beoordelingen
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20min
Filete Wellington
14h
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Salsa Bernesa TM6
20min
Crema de tomate
30min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 menit
Crema thai de langostinos y coco
30min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Salsa de arándano
20min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min