Compatibele versies
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal
- 150 g de cebolla en cuartos
- 650 g de agua
- 20 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 2 - 3 tallos de apio en rodajas finas
- 100 - 120 g de puerro en rodajas finas (solo la parte blanca)
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de patatas en dados de aprox. 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de leche
- 200 g de nata
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- crackers para acompañar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1218 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1035.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1h
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1h 30min
Sal roja
5 min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 Min
Sopa de camarón y hoja santa
25 min
Tom yum
40min
Bisque de camarón
25 min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45min
Crema de elote y estragón
1h
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2u. 40min