Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 700 g Wasser
- 2 TL Salz
- 250 g Rote Bete, roh, mit Schale
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose Kichererbsen (425 g)
- 40 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 40 g Olivenöl
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1544 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 dk
Hummus von Rote Bete
15 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 dk
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1sa
Paprika-Hummus
10 dk
Grüne Erbsen-Hummus
20 dk
Bärlauch-Hummus
15 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 dk
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1sa 15 dk
Avocado-Bohnen-Hummus
10 dk
Hummus
10 dk
Rote Linsen-Kürbissuppe
35 dk