Spinat-Pesto

Spinat-Pesto

4.6 292 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 Glas

Ingrediënten

  • Pecorino in Stücken
    60 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Rosine
    30 g
  • Babyspinat, frisch
    100 g
  • Schalotte halbiert
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
    140 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Glas

Eiwitten 27 g
Calorieën 9078 kJ / 2167 kcal
Vetten 211 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...