Spinat-Pesto
TM5 TM31 TM6

Spinat-Pesto

4.6 (246 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Pecorino, in Stücken
  • 30 g Walnusshälften
  • 30 g Rosinen
  • 100 g Babyspinat, frisch
  • 1 Schalotte, halbiert
  • 140 g Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
  • ¾ TL Salz
  • 4 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Glas
Calorieën
9078 kJ / 2167 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
24 g
Vetten
211 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten