Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g milk
- 15 g barley malt extract
- 30 g fresh yeast, crumbled
- 15 g black treacle,
- 50 g unsalted butter, melted
- 400 g buttermilk,
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 10 g bicarbonate of soda,
- 40 g garlic cloves, chopped
- 30 g olive oil,
- 1 red onion, finely sliced
- 20 g sunflower seeds,
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 12080 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 83 g
- Koolhydraten
- 408 g
- Vetten
- 95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish Soda Bread
45min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 Std.
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Sourdough Rye
51 Std. 10 Min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Plain Yoghurt
14sa
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Vegetable and Almond Soup
45min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4 godz.