Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g milk
- 15 g barley malt extract
- 30 g fresh yeast, crumbled
- 15 g black treacle,
- 50 g unsalted butter, melted
- 400 g buttermilk,
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 10 g bicarbonate of soda,
- 40 g garlic cloves, chopped
- 30 g olive oil,
- 1 red onion, finely sliced
- 20 g sunflower seeds,
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 12080 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 83 g
- Koolhydraten
- 408 g
- Vetten
- 95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Sourdough Rye
51u. 10min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Sonja's Bread
3h 10min
Moroccan Bean Soup
45min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Veracruz Fish
30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Almond Cheese
6h 15 min
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Oatcakes
1 Std.
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.