![Spinat-Linsensuppe Spinat-Linsensuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/161314.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, in Vierteln
- 50 g Karotten, geschält, in Stücken (0.5 cm)
- 50 g Blätter vom Sellerie, gewaschen und abgetropft
- 250 g Linsen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 EL Gemüsebouillon
- 1000 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 200 g Blattspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
- 160 g Reis (Kochzeit 16 Min.)
- ½ TL feinkörniges Salz (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 Min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Orientalische Linsensuppe
30min
Kohlsuppe mit Tofu
1 Std. 45 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Gemüseeintopf
45 Min
Linsenbraten
1h 55 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 Std. 40 Min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45 Min